HALV ELVA

Trött, varm och så himla irriterad på att det ska vara så himla varmt i mitt rum. Har gått runt denna dagen med världens träningverk men det betyder att körde på bra i går. Nu går jag och lägger mig om jag typ inte smälter bort i mitt rumt först. Aja Godnatt!

Sunny Day

Hej på er!
Kom hem nyss efter att varit en stund på stan med Johanna. Letade efter avslutningspresent till våra tränare och hittade lite fint så tror dem kommer bli glada faktiskt, hehe. Snart kommer Sara hit och då ska vi ut och lägga oss i solen en stund och pressa lite. Måste ta vara på de dagar då solen är framme!
Var så himla fint väder idag så invigde mina nya Converse! :)

Lady Gaga

Grym är hon!

GO o GLA

Är var jag är nu men inte för ett tag sen, har tränat här hemma nu i två timmar och är helt slut. Fyy vad jag pressa mig idag och sjukt jobbigt var det men känna bra nu! Har precis ätit och stretchat och nu tänker jag hoppa i duschen och sen plugga lite :)
Svettig tjej!!!!!!!!!!

30 Maj

Hejsan, hemma från skolan och sitter och kollar ett av de första avsnitten på GG som går på 5an och äter plopp, va länge sen jag såg det och fan va bra det är. Ska träna lite senare och måste även plugga lite. Det har varit fint väder i dag och i mon ska det bli ännu finare vilket är as gött så då blir det nån timme i solen. Hoppas ni haft en bra dag!

GÖTEBORG

På väg upp
På stan med mamma
På vägen hem från att ha sett water for elefants prova jag den här nya smoothien
Pappas lägenhet
På liseberg
Den åkte jag!!!
gött
Stjärnvinst!
Så här är en liten fin sammanfattning av helgen :)

Mors Dag

Grattis på mors dag mamma! Jag älskar dig! 

New Shoes

Hej på er hemma nu efter en regnig helg i Göteborg. Letade efter skor till avslutning och en BH till min klänning men hittade inget av det. Istället fick dessa följa med hem, Tack mamma! Har egentligen velat ha ett par höga hel vita hur länge som helst men det finns verkligen ingen stans! Men dessa blir perfekta till sommaren! Lägger upp ett inlägg senare med lite bilder från Göteborg men min mobil vill inte samarbeta så det kanske inte blir förs imon PUSS

Weekend-Göteborg

Går och lägger mig nu och imon är det upp, packa och sen iväg till Göteborg så hinner nog inte uppdatera innan vi sticker, men vi hörs när jag kommer hem igen på söndag!

Heavy Metal lover ♥


New In

Här är det jag fick med mig från stan idag! Älskar ryggen på tröjan och när jag jag köpte allt detta fick jag en goddiebag som innehöll det på bild 4, älskar örhängen! Imon bär det av till Göteborg med familjen för att städa ur Pappas lägenhet där som han inte kommer behöva mer och då blir det förhoppningsvis lite mer shopping då jag behöver ett par skor till skolavslutningen och ett par nya Converse!

With everything good comes something bad

.
.
.
Hejsan!
Har varit iväg från 8 i morse tills nu, kom hem för ungefär en timma sedan. Är helt slut och mina ben värker! Var som sagt i väg och spelade Skolvolleyboll DM i Falkenberg och det gick bra, vi kom tvåa. Var väldigt kul och spela på bra nivå i skolvolleyboll och kul att träffa lite volleyboll människor. Efter det gick vi och åt lunch och sen fikade i Falkenberg med skollaget, skit gott var det tog nån after eight kladdkaka. Sen åkte vi hem med tåget och de senaste timmarna har jag gått runt på stan med Johannizz. Har tyvärr inga bilder från dagen då min mobil dog men lägger snart upp ett inlägg på vad jag hitta idag, KRAM!

20.52

Känner mig verkligen helt slut och har gjort hela dagen så går och lägger mig nu för en bättre morgondag.. får se hur det går, att somna tidigt är inte en av mina starka sidor precis, hehe..God natt! 

CELLPHONE PICS

HEJ PÅ ER!
Kände att bloggen är så tråkig nu så kände för att lägga upp lite mobilbilder från senaste tiden, sista bilden visar vad pappa kom hem med idag till mig så den spelas i hela huset nu. Den här skolveckan är slut för mig nu och många jobbiga arbeten är inlämnade och avklarade men nästa vecka är det lika mycket så det är bara på att kämpa på för snart är det över! Sitter och tittar på Friends nu och ska gå och fixa lite mat för är ensam hemma.

Cleaning time

'
Hemma och har hoppat i mjukiskläder, behöver städa mitt rum lite så ska gööra det nu :)
Imon blir det ingen skola för mig då vi ska spela DM i skolvolleyboll, GÖTT!

21 DAGAR TILL SOMMARLOV

Har tillbringat min kväll med plugg men har inte fått så mycket som jag velat gjort då jag var dum nog att sätta mig framför tvn när jag kom hem. Har också hjälpt Anton tränat. Nu tänker jag lägga mig i ett varmt bad och läsa på Hemkunskapsläxan och sedan gå och lägga mig. Ska uppdatera lite bättre imon!

Boy i think about it every night and day

.
.
.
Är klar med all plugg nu. Känns ändå inte riktigt bra och jag känner mig inte riktigt nöjd med det jag gjort då jag sket i vissa delar i arbetet för att jag inte hitta någon fakta om det. Men är klar nu så borde känna mig nöjd! Vi har tre inlämningar tills imon och jag är klar med alla tre i tid vilket är riktigt bra för att vara mig! Imon kommer dagen också bestå av plugg då jag fortfarande har mycket annat kvar. Men den skiten tar jag i tu med imorgon. Nu ska jag ut på en promenix för att rensa huvudet. Har världens spännings huvudvärk så det ska bli skönt. Efter det går
jag och lägger mig då jag sov så dåligt förra natten. God Natt!!
.

24 MAJ

Hemkommen från skolan, fått något i magen, det här är vad jag kommer ägna resten av eftermiddagen/kvällen till

That Dress

'
Hej på er! kan inte sova så ligger och desperat försöker hitta den här klänningen på olika hemsidor. Dem hade den ena dagen då jag var inne och kollade på Nelly men nu är den verkligen spårlöst försvunnen. Så sjuk irriterande för är verkligen HELT KÄR i den! Hade varit helt perkeft till Balen och Midsommar mm. Aja även om den fanns skulle jag nog ändå inte få den. Måste försöka sova nu, God natt på er! 

DON'T LET THEM BRING YOU DOWN!

.
.
.

Studiedag

Fick en glad överraskning när jag kom hem idag, hade nämligen fått min klänning från Nelly! Provat den nu och den är hur fin som helst så är verkligen suuper nöjd! Tagit lite dåliga bilder på den med webben som jag tänkte visa för er men bestämde mig för att vänta till skolavslutningen så ni får se den då! Funderade mellan M och S men tog S och tack o lov för det! Trodde den skulle vara lite väl tajt men den satt perfekt! nästan lite stor vid bysten, men absolut inget man märker. Nu tänkte jag i alla fall försöka få lite plugg gjort... lite i alla fall! Hare Gött!

But since we talking about my **** All of you haters say hi to it I'm Done

.
.
.
.
Klar med träningen! Sara har varit hos sjukgymnasten och är här nu så vi sticker ner till stan för att köpa hennes avslutningsskor. Själv har jag fortfarande inte fått mina pengar så kommer mest bara titta runt. Om jag har lite tur så finns det lite pengar kvar på kontot så kanske hittar något, Laterooo

Morning

Tjena vakna för ungefär 1,5 timma sedan och har fått i mig frukost. Solen skiner, så är på gott humör. Tänker FAKTISKT gå ut och springa nu vilket jag inte gjort på väldigt länge och då är det inte särskilt kul! Förra gången jag sprang i skolan fick jag världens överansrängning i låret så ska ta det lite försiktigare idag. När jag kommer hem sen kan jag lika gärna passa på att pumpa sönder ben och mage och kanske lite axelövningar när jag ändå är på tränings humör! Hörs sen!

NAILPOLISH

Hej på er!
Haft en riktigt chill söndag, sovit ut ordentligt, pluggat och bara tagit det lugnt. Kan behövas i bland!
Sitter nu och kollar Miss Secret Agent på 3an och fixar med naglarna man har inte valt färg en..hehe.
Har studiedag Imorgon så ska göra precis det, plugga, men känner också för ett tränings pass och en runda på stan, men vi hörs imon. KRAM

Seemed so bright

Filmen var en aning Fail men hade ändå sina moments. Lite synd tycker jag då de första är några av mina favortit filmer. Bara så ni vet kommer jag nog kanske inte uppdatera imorgon då jag inte har någon ork till det för tillfället pga olika anledningar. Näää sitter bara och fular mig för webbcamen nu och magen kurrar så tänker gå ner och äta lite tacos, see yaa!

Sticker i väg...

nu för bio med Sara, blir Pirates of the Caribbean 4! Hoppas den inte är för Fail! :)

Sunshine

Godmorgon!
Så nu var det lång helg då vi är lediga på måndag. Har mycket som jag behövs göras i helgen och jag vill försöka plugga lite så att jag blir klar med så mycket som möjligt. Skolan känns väldigt jobbig nu med betygen men jag har lovat mig själv att vara nöjd vara bara jag kommer in på den linje som jag vill annars skulle jag bara känna mig så misslyckad. Igår var jag på stan och hittade massa fint som bl a ett par skor till skolavslutningen men kunde inte köpa något då jag inte har några pengar för tillfället. Får gå ner någon dag i veckan och shoppa lite. Tänker försöka vara ute så mycket som möjligt i helgen och ikväll blir det biooo. puss

Beautiful Day

Blev lite fail, vi slutade inte alls vid tolv som jag trodde utan vid halv tre. Men vi fick sluta lite tidigare i alla fall.
Jag och sarre har bara legat i solen och chillat men nu drar vi oss ner mot stan. Det är så himla fint väder så jag har bytt om till shorts,  Laterooo

Fredag

Har en lång lektion till lunch sen slutar jag och då sticker jag nog ner en snabbis på stan för att hitta ett par skor till min klänning. Vädret är jätte fint i dag så ska slänga mig rätt i solstolen när jag kommer hem för att få lite färg! Ni får ha en bra dag!
Såhär ser jag ut idag

GLAD TJEJ HAR BESTÄLLT KLÄNNINGEN! :D

.
.
.
.
Ni får se den på när jag får hem den, nu tänker jag krypa ner i sängen och sätta på någon film att somna till. God natt!

THURSDAY

Hej där!
Sitter i sängen och smaskar på lite godis som jag av någon anledning tyckte jag förtjänade i dag..hehe.
Kom hem från skolan vi sextiden och bestämde mig för att jag pluggat nog för i dag så åkte ut med min familj till Tylösand för en liten promenad, längtar så himla mycket till sommaren nu!
Nu sitter jag och kollar på lite olika sidor efter skolavslutningsklänning och tror äntligen jag hittat en faktiskt, ska fråga mamma om vi kan beställa den nu så att den inte tar slut, hörs!

Pluggis

Sitter forfarande i skolan med Sara. Vi stannde kvar i dag för att jobba färdigt med idrottsuppsatsen och blev precis klara. AS GÖTT! Nu är jag så jävla hungrig! MÅSTE ÄTA NÅGOT NUUUUU!!!!

Regn

Hej bloggen
Jag har inte riktigt haft någon ork att uppdatera idag. Har i alla fall hängt med min bästa vän hela dagen och vi var ute på en lång promenad för en stund sen. Nu har hon stuckit och jag är skit trött så tänker bara krypa ner i sängen och lyssna på det mysiga regnet utanför. Puss godnatt 




Tonight

Säger god natt med min favorit låt for the moment , Men gillar den riktiga versionen mer!

Onödigt

Ännu en dag och ett onödigt inlägg att jag känner mig hängig och trött. Var i skolan idag och hade nationella i Engelska som gick helt ok. Är själv så trött på att jag inte orkat göra någon design än och att jag hela tiden lägger upp tråkiga web-bilder men samtidigt orkar jag inte fixa några andra bilderjust nu. Hehe. Jag kommer bli mycket gladare och piggare när solen och värmen kommer fram igen för var riktigt tråkigt väder i morse när jag vakna! Saknar katrineholm nu och har ingen lust att gå i skolan. Aja skit i det nu, Ska lägga mig och mysa och kanske sova lite nu, puss

Gillas


Sliten Tjej

Blev ingen skola för mig idag. Var ganska död i morse när jag vakna och i med att det är tema vecka stanna jag hemma. Har fortfarande ingen röst än och börjar tycka det är lite väl jobbigt att hålla käften hela tiden. Mamma säger att en förkylning + en massa skrikande inte är någon bra kombination och har jag otur kan det ta en vecka innan det blir bra vilket innebär att inte prata på en vecka! inte riktigt min grej men det andra alternativet är att prata som en knarkare resten av livet så ska jag hålla käften så gott jag kan och hoppas det blir bra redan imorron ..hehe
Nu sitter jag och kollar lite TV och läser tidningar med mina förtjänade chokladbollar efter denna helgen! ;)

Hemma

Nu är jag hemma efter tre dagar i Katrineholm. Har ingen röst kvar och ett stukat finger men känner mig rätt nöjd ändå ;) Blev en sjunde plats vilket innebär att det förmodligen inte blir något GP om något lag inte drar sig ur. Men vi har i alla fall varit så jävla grymma denna helgen och det har inte varit ett ändå lag som vunnit över oss utan att fått kämpa! Nu är jag helt slut så går och lägger mig direkt NATTTIIIII!

Sista

Idag var sista träningen någonsin med mitt lag, och jag visste inte ens om det. Lite hemskt ändå när man tänker på det, kommer sakna det jätte mycket nästa år. Fy fan :( men aa det är inte helt slut än med volleybollen denna säsong! Vi har U19 SM kvar att spela! Det är nog det SMet som räknas gå sämst men man kan ju hoppas för att de andra har gått så dåligt att vi ska ha lite tur i detta! Alla är typ skadade men det ska nog gå ändå, hehe..
Nu ska jag Äta och sen packa! imon blir det skola och sen direkt till Katrineholm. Får se om jag hinner uppdatera imon annars uppdaterar jag efter helgen!
Bild från Katrineholm i vintras

CENTER

Halluuu där!
Kom precis hem från skuulan. Var rätt chill idag faktiskt och imon kommer det bli ännu chillare då vi bara ska gå till lunch! Sen sticker jag till Katrineholm för att spela U19 SM! :D Nu ska jag fortsätta chilla med min Center och sen tagga om för träning! Hörs seeeeen!

Down

'
Hallooo
'
Har varit en lite jobbig dag idag, känt mig trött och allmänt nere och så hjälper det ju heller inte att det går skit på nationella. Aja tänker inte skriva så mycket mer om det. Ska köra lite fys och styrka sen och se om det känns bättre och sen måste det pluggas också vilket jag verkligen inte har lust med nu men det måste också göras. Först tänker jag dock kolla ett avsnitt one tree hill och deppa ner mig:D Peace out!
'

Sommarplåga

'
Ganska Klockren sådär :)

Nytt

'
Helluu!
'
Har gått runt på stan efter skolan i värmen och fick med mig lite grejer. Blev en topp, shorts och en plånbok.
Harit varit hemma i två timmar nu och är helt slut för har inte kunnat somna för ens 3 två nätter i rad så är helt slut! så lägger mig nog rätt tidigt i kväll.
NU sitter jag och läser H&M tidningen och äter Marabou Caribbean som är svin god by the way men måste snart börja plugga lite matte för vi har nationella imorron. KRAM

Doktor D och Barbra Streisand

:)

I väägg..

..till träning och årsmöte! när jag kommer hem sen blir det plugg så då hinner jag inte blogga. hörs imon pusss

Monday

Tjenaa bloggen!

Kunde inte gör något inlägg i går för varje gång jag skulle publicera så blev det något fel. Men hoppas det fungerar nu i alla fall.
I lördags var vi som sagt och åt på uteservering och det var mysigt men lite kallt. Man vill ju  tro att det är sommar nu men det är fan e mig för kallt att ha shorts på kvällen!
På söndagen sen vakna jag upp av att min farmor och farfar åkte hem. Dem har varit här i lite mer än en vecka nu och det har varit så himla skönt när pappa varit dålig. Sen på förmiddagen stack jag i väg för att spela lite beach och sen la sig sara och jag oss vid nissan någon timme.
Det var lite om helgen, just nu ligger jag o sara på ballen och steeker och om ett tag blir det träning, hörs sen!
Lite bilder :
Såhär såg jag ut i lördags
Jag och palle lyckades inte bli bra på en enda bild så nöjer mig med denna!

Bulls

Nu sticker jag ut! Ska sitta på uteservering med mina fina vänner, blir förmodligen på Bulls. Ha en bra Lördagskväll!!

Steeek

Hem kommen från brorsans fotbollsmatch som de vann. Nu ska jag ut och steka i det niceaa vädret'


Goodmorgoon

Vaknade för ungefär en halv timma sedan och har suttit lite framför datorn nu. Vädret ser ut att bli jätte fint idag vilket är riktigt härligt så tar nog på mig en bikini snart och lägger mig på altanen. Idag får se vad som händer, första helgen på typ ett år då ingen volleyboll är in planerad så känner mig lite rastlös. Men har lust att hitta på något med tjejerna så får se hur det blir sen. Ett styrke pass ska jag alla fall få in idag då det inte blev något i går! Nee nu går jag ner o äter lite frukost, peeace out!

bild från förra sommarn i Malmö

H&M SWIMWEAR 2010

Om det är något som H&M kan så är det bikinis! Den sista är så jäkla fin men prova den idag och den var inte riktigt lika fin i verkligheten så fick bli en anna som följde med hem. Men kanske köper dem med, dem är ju så billiga hehe

Trött

Är bra trött efter en lång dag. Det blev inget nationella i spanska idag vilket var väldigt skönt men det innebär att jag måste göra det någon annan dag. Men men fick tillbaka biologi provet idag och det gick väldigt bra! Vg+ så kan ha chans att få MvG i slutbetyg. Efter skolan gick jag och Sara ner på stan. HM har fått in så himla mycket snygga bikinis vilket dem alltid ska få när jag redan köpt. Men köpte med mig en i alla fall vilket är min tredje redan så nu får det räcka ett tag hehe ;) Efter HM satte vi oss o fika lite och sen iväg för att träna dem små. Paula var med idag och sedan efter träningen kom hennes pojkvän så vi satt och snacka lite om i sommar och så. Nu har jag bara vart hemma och kollat en film och ska nog fortsätta kolla lite. Imorron får jag se vad som händer men har inget planerat och jävligt lust att hitta på något. Nu ska jag fortsätta kolla film, puss god natt!

Sanbbis

Hejhej tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag sticker till skolan. Fredag o fan va skönt det är!
Idag blir det Muntliga Nationella och det var länge sedan jag kände sådan ångest för något. Aja kan bara göra mitt bästa. Efter skolan har jag lust att gå ner på stan och ta en fika eller nått och sedan blir det att träna dem små och försöka hinna med att köra ett styrke pass själv. Hörs när jag kommer hem PUSS!
Såhär ser jag ut idag + converse en jacka och lite armband :*

Tjenaaaa

Nu jävlar ska jag börja blogga! haha nee men har velat göra det ett tag nu men orkar verkligen inte för det känns som det är så mycket med att fixa header mm. Egentligen tänkte jag inte börja förs efter sommarlovet då jag börjar gymnasiet men kände att det kunder vara lite kul att börja redan nu i slutet av nian! Får se hur det blir med det men man kan ju alltid försöka :) hehe jaja får se hur det går men är jäkligt trött efter träningen nu och tänkte gå och lägga mig. Imorron är det upp tidigt för att försöka plugga lite spanska och så har jag dessutom Nationella i det imon.
Nej men jag kan ju fösöka göra ett inlägg imon innan jag går till skolan.
.
.
.
Trött tjej som tänker gå och lägga sig Good natt :)

RSS 2.0