BARNDOMSVÄNNER

Vi har kul menas Jennifer duschar! Nu blir det filmnatt med fem filmer i sträck! Har tilbringat gårdagen på stranden och dagen på stan. Visar vad jag hitta sen för nu ska vi gosa ner oss i soffan! KRAM

GOING WITH THE FLOW

Fan va gött att ha gymkort! Nu sticker jag och simmar med min padre och sen ikväll kommer tjejerna och Matilda, Jaa för hon är ju en dude.
Laaater

SWEAT

.
Haj på er! Kom hem från gymmet för ett tag sen och det gick hur bra som helst! De hade alla redskap som jag behövde så det var inga problem. Är lite trött i kroppen nu då jag först gick runt med en instruktör och gick igenom alla övningar och sen gymma hela mitt pass en gång själv. Har liiiiiite lust att ge mig själv två poäng för det... fast nee inge fusk! Det roliga var att i med att jag har mitt egna program så gjorde jag det på en avdelning med fria vikter mm och det är där alla jäkla muskelknuttar kör så kändes lite mobbat när jag kom ner där och alla glodde. Men men i slutet av sommaren kommer jag vara en av dem!
.
NEEE nu ska jag gå ner och äta lite tårta och dessutom hör jag att min mobil ringer där nere! KRAM
.

Nice

Vaknade upp rätt tidigt i dag och åkte till optikern. Mitt synfel är som det alltid varit och jag kommer behöva båda glasögon och linser nu när jag kommer börja träna volleyboll varja dag. suger lite.. men måste börja använda det annars kommer mitt ena öga bara bli sämre och sämre säger dem tills det inte går att göra någonting åt längre.
.
Var även på både Actic och Form för att se vilket gym som hade det bästa och billigaste erbjudandet och det är fan dåligt så jävla dåliga erbjudande dem har för någon som vill träna på ett gym under en sommar. Aja det bästa alternativet blir i alla fall på Actic vilket jag är glad för, då kommer jag kunna träna med mina vänner och mamma och dessutom kommer jag kunna simma oftare! Ska dit redan i kväll och så ska en instruktör visa mig hur alla maskinerna fungerar. Hoppas bara att dem har alla maskiner och redskap com jag har med i mitt träningsprogram men det borde dem!
.
Aja nu har jag precis ätit och legat och kollat färdigt på filman som jag somna till igår. Nee solen lyser så nu byter jag ut sängen mot solstolen! Laterooo

B-day Cake

.
Blev då inte att jag och mamma gick till gymmet idag inte! I stället gick vi ner och köpte en försenad födelsedagstårta till mig. Fick ju aldrig någon i med att jag inte var hemma på min födelsedag.
.
Lite trött nu så tänkte krypa ner i sängen och sätta på tvn. Det är så skönt att ha sommarlov och kunna ligga och titta på filmer sent in på natten. Nejmen imon har jag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska alla fall till optikern med Pappa och sen får vi se om jag stickar iväg till stranden med mina vänner. Vill verkligen fixa mitt gymkort också och behöver dessutom börja fixa lite tills Fanny och hennes kompis Jennifer kommer på Tisdag. God natt på er!
.

Sunday

Hellu där! Vaknade upp Imorse av att Patrica smsa mig, hon tyckte det var fint väder ute och ville sticka till stranden men jag vägrade. Istället ringde vi upp Sara, gick och köpte oss lite jordgubbar och la oss och chillade hemma hoss henne.
Nu sitter jag här hemma och undrar var min mamma håller hus. Måste hitta henne för vi ska till gymmet idag och köpa träningskortet som jag fick i födelsedagspresent! Och vill börja använda det redan idag! Nu ska jag äta lite lunch och sedan leta rätt på henne! Hörs sen!
.

Blää..

Körde nyss Hopp och Löpp träningen. Det är nog första gången någinsin som jag är på dåligt humör efter att ha tränat. Det kändes så himla tråkigt och pinsamt! bläää..
Imon ska jag till gymmet i alla fall för första gången. Då ska det pumpas ;) Nee nu ska jag hoppa ner i badet och sedan gosa ner mig i soffan med mitt täcka och lite godis! Puss på er!
.

Midsommar!

.
Heejsan! Hoppas ni hade en fin midsommar igår fast det regna då och då! Jag firade den hemma hos Sara med ett gäng härliga tjejer och bara myste och skrattade! Min kamera var med igår man jag var bara för himla trött för att ens tänka på att ta upp den, funderar på att fråga Patricia om hon kan skicka lite bilder, fast nee det orkar jag inte heller. Idag är jag lite sliten men sov verkligen ut i natt! tolv timmar och det behövdes verkligen! Sen har jag och Sara tillbringat dagen på Asian Palace! Nu är jag hemma och idag blir att börja sommarträningen! Eller nee väntar nog tills imon så kan jag köra fullt ut! Imon kommer även lite bilder på mitt rum och lägenhet i Falköping! Puss
.
.
Mys , men blev ingen krans i går :(

Sometimes it hurts instead

Heej på er!  Ligger i min underbara säng och bara njuter. Kunde inte somna igår och i dag vakna jag tidigt så antar att min kropp inte vill sova ut riktigt än.. Hahah aja igår fick jag en till läxa som är bra tt veta. Är du inte helt nykter ska du inte få för dig att avända din mobil! Är du för trött ska du inte gå in på facebook. Sådana här saker ska göras klar i huvudet! Hahha ähh skit samma ska försöka sova lite till nu tänkte jag! puss på er!
BIlder från senaste tiden som gör mig Glad!
Första är från lägret och den andra från Klassfesten hoss Felix!

Someone like you

Så klockren, får ont i magen, så mycket känslor!

Homeli Home!

Hemma från sex Roliga, Jobbiga, Regniga och Underbara dagar i Falköping! Har haft sjukt kuuuul men det har ända varit sjuuukt jobbigt! Rätt gött att vara hemma. Igår fyllde jag år och fick världens finaste uppvaktning med paket många grattis och annat smått och gott av alla underabara volleybollmänniskor! Ni är för goa! Speciellt Ni fina tjejer!
Nu ska jag gå ner och få något av mamma och pappa med och sedan gå och lägga mig och sova i min underbara säng med en film till sällskap kanske :) , pussss!
lite svårt att vara seriös när man är trött jaaaa

SALT

.
Punch var fullbokat så istället sätter vi oss och äter på Salt. Behöver ta det lite lugnt efter denna natten känner jag, haha. Håller på att packa för fullt och det känns inte så kul att behöva åka till ett träningsläger med dagar fulla av träning och nätter sömnlösa på luftmadrass då jag redan ligger efter lite med sömnen, förkyld och så himla sliten! Hade gärna stannat hemma en vecka först men men, det kommer bli skit kul ända! De vet jag!
.
Nog om det, här är lite bilder på dem fina examens presenterna jag fick igår av min familj och släktingar, blev så himla glad! Rosen och trä tulpanen fick man från skolan.
.

SOMMARLOV

Haft en jättefin skolavslutning och en trevlig natt/ kväll med klassen! Vi är ett så underbart gäng som jag kommer sakna så himla mycket! Båda mina kameror är helt fulla med bilder från igår och alla dagar innan dess vilket kanske kommer upp senare. Är bra sliten idag och ska ta det lugnt men måste packa och fixa inför imon då jag sticker till Falköping och sen i kväll ska jag till Punch med min familj och sen tidigt i säng!
.
DET ÄR SOMMARLOV!
Lova att du aldrig glömmer bort mig!

PROM

från en sjukt rolig kväll med underbara tjejer! Förlåt att jag inte kunnat uppdatera på hur länge som helst men det är så himla mycket som händer nu i slutet av nian. Går hemifrån kl 8 på morgonen och är hemma tiden nästan tre dagar i streck nu! Berättar mer imon för är så sjukt trött nu!
Sista bilden får avsluta kvällen! Puss God natt!

Måndag

Är i skolan och vi har precis fikat på SO lektionen. Idag är sista riktiga skoldagen och det är så himla skööönt! Dessutom är jag så himla glad för fick precis veta att jag fick MvG i Biologi. Eftet skolan sticker jag in till stan för att köpa avslutningsskor. Efter det blir det grillning med klassen och jag och Sara ska också hinna anmäla oss till en beach tävling i Göteborg. Hööörs senn!


Every little breath

.
.
Tjena på er! Hoppas ni haft en fin helg för jag har haft en jättebra!
Gårdagen och natten spenderades hemma hos Sofia med goa tjejer vilket var jätte trevligt! Kom hem vi två tiden och tog en lång promenad och mötte upp Sara. Nu har jag bara suttit hemma och kollat på Swedish beach tour finalerna och plugget hemkunskap vilket jag kommer fortsätta kvällen med! Veckan som kommer nu kommer var helt full smockad med grejer! Blir lite stressad när jag tänker på det. Imon är det grillning med klassen och måste även fixa skor till avslutning och boka allt till lördag, på Tisdag Liseberg hela dagen :D, Onsdag Balen, Torsdag skolavslutning, Fredag packa, Lördag upp till göteborg för beach tävling och sen direkt till lägret i Falköping som varar i fem dagar! Allt kommer bli så himla roligt men det är ändå sjukt mycket! Kommer nog inte hinna med att uppdatera så mycket men ska ta mycket bilder under de här dagarna som ska upp här sen! Här är lite bilder från gårdagen som jag låna från Patricia! Kram
.
.

The sun is shinning outside my window

.
.
.
Solen och värmen är tillbaka vilket gör mig på jävla gott humör!! Åh vill bara till Malmö nu som kommer bli ännu roligare i år då jag kommer vara där med mina fyra bästa vänner i några dagar! Men det är ett tag kvar och jag har rätt mycket inplanerat tills dess. Idag är det lördag och jag har lite saker att göra idag och ska börja träna för stinker skit, hehe. Sen lägger jag nog mig i solstolen en stund och sen ikväll sticker jag hem till en kompis!
Hörs sen!
Malmö, malmö, malmö..

10 Juni

HAAJ på er! Haft en jobbig dag i skolan med betyg och lärare som är dumma i huvudet men blev på bättre humör när jag såg alla glada studenter istan! Det upplever en dag de aldrig kommer glömma i dag!
Jag är faktiskt färdig med allt i skolan nu! Har bara en grej kvar som jag missat att göra i Hemkunskapen men det tänker jag inte göra idag! Nu ska jag bara njuta av att vara plugg fri! Puss

Varberg

Hej på er! Vet att jag uppdaterar jätte dåligt nu men har ingen ork eller insperation för att blogga just nu! Så det blir mer här på bloggen när jag har ork för det!
.
Har i alla fall varit hela dagen i Varberg med Johanna och vi har varit ledare för en " säkrare sommar" tror jag det hette. Ångrar att jag klaga på vädret igår för idag har det varit så himla kallr och regnigt och vi har frysit som varit ute hela dagen.
.
Tänker lägga mig en stund främför tvn nu och måla naglarna ! Kram

Värme

Är inte den som vill klaga men det är för jävla varmt just nu asså! Sitter och får typ värmeslag! och det är ju ännu värre när man befinner sig i en skolsal heela dagen! Allt känns så himla jobbiggt nu även fast det snart är sommar lov är jag inte det minsta lättad än! åå fy jag pallar inte mer! Ska skriva en kompletering i NOn nu så BYEEE!

Nighty

Trötter så säger godnatt nu, puss Godnatt!

Åska och Dunder

Fy fan! hörde ni åskan igår eller? Det är nog bara en gång per år man får se sånt åskväder (haha bara för det kommer det typ åska i kväll!)  Ibland tycker jag faktiskt att det kan vara lite läskigt mysigt men inte igår och inte när man ligger helt själv på överstavåningen. Kunde ialla fall inte sova ordentligt på hela natten efter det sen, låg jag och vände och vred mig och plötsligt var klockan sex på morgonen.
.
Har i alla fall varit i skolan idag och mina arbeten är snart klara så ska skicka in dem i kväll. Efter det gick jag en runda på stan och inföskaffa lite nya nagellack från depends sommar kollektion. Nu när jag kom hem slockna jag i min säng på en gång och vakna precis. Ska gå ner och ta något att äta nu för att sedan jobba vidare med mina arbeten.
Nya färger från depend

Mini sommarlovet is over!

Så då var de här härliga fem dagarna över! Har varit så himla skönt med en liten försmak på sommarlovet! Menmen imon väntar skola med två inlämningsuppgifter som skulle varit klara för en vecka sen..hehe. Idag har jag bara chillat på stranden, fått lite färg, tränat och även pluggat lite. Nee nu blir det sängen.. ögonlocken börjar strejka lite känner jag! Natti!

5 Juni

Haft en jättefin dag på stranden, hade lite problem i början om med punkad cykel och en buss som var proppad men lyckades komma fram till slut med hjälp av två härliga stockholmare, haha! vid 5 tiden kom molnen fram så då stack vi och kollade lite på balen vid tylösand. Det var så himla fint, alla var så himla fina! Hade bra gärna velat gå balen på tylösand. Nuu är jag i alla fall hemma och har precis ätit. Ska snart sätta mig och kolla på Slumdog millionaire på fyran, Puss
.
.
.
PS. Grattis till Johanna och Paula som vann Beachtävling idag! DS.

Vamos a la PLAYA

Blev inget Varberg idag inte! Istället invigs Beachen 2011!! Lateroo

Man Down


Heej på er, vet att det varit rätt dött här på bloggen idag. Har i alla fall chillat på våran altan med lite plugg och nu på kvällen har jag varit hemma hos Sara. Behövde komma hemifrån lite så rymde till henne. Mamma och Pappa har gäster där nere nu så jag sitter och gömmer mig här upp, hehe. Imon blir det upp tidigt för att åka upp till varberg för Beachvolley hela dagen. Ska bli kul men mindre kul äre att gå upp tidigt. Förhoppningsvis hinner jag uppdatera innan jag sticker annars hörs vi när jag kommer hem! Nee nu ska jag gå ner och vara lite social! Puss
''
ME RIGHT NOOOOW :)

Ajj..

jag har brännt mig :( det är inte så farligt men är lite röd nästan överallt. Jag hatar att bränna mig för är rädd för hudcancer och rynkor hehe.. Nej men usch det gör lite ont men det är nog borta imorron. Nu blir det att smörja in sig noooga med solskyddsfaktor varje dag solen är framme!
Har varit en så sjukt fin dag idag! Har varit utomhus nästan precis hela dagen och bara njutit. Nu har jag krypit ner i sängen och tänkte kolla på någon film. Blir nog Remember me som jag är lite sugen på efter att ha sett Water for Elephants som var riktigt bra! God Natt!



3 JUNI

Halloo!
Vet att jag inte uppdaterat på typ ett dygn men så bli det när solen lyser och man vill umgås med sina vänner. Anledningen till att jag inte hann göra ett inlägg innan jag stack till Sara var för att vi fick översvämning här hemma så det gick inte att duscha så fick sticka direkt till Sara för ville inte stinka skit liksom..
Hade en mysig kväll med mina tjejer igår och idag har jag legat i solen i flera timmar med Johanna och Sara. Kom hem för ett tag sen och ikväll ska jag kolla när brorsan spelar, hoppas ni njuter av det fina vädret lika mycket som jag!
Jävla steekare!

HEJ PÅ ER!

Börjat den här dagen med att slappa framför tvn och städat. Rensat ut halva min garderob på massa onödigt som bara ligger men orkar inte mer nu, det är så sjukt tråkigt. Kommer ändå vara tvungen att rensa ut en massa när jag flyttar så väntar tills dess. Ångesten har legat över mig som en tjock dimma hela morgonen men den börjar sakta försvinna nu, sköönt. Neej nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad och läsa min bok som jag måste skriva en bokrecension på. Men det går inte för där ligger Anton... Aja i kväll ska jag i alla fall hem till Sara så vi hörs innan jag sticker dit HAAJJ DÅÅÅ!

-Miranda Kerr-

Hon är så jävla vacker!
.
Åt en dålig avokado innan så mår illa nu och har ångest som alltid ska komma vid denna tiden på dygnet. Går och lägger mig , natti!

June

Haajsann!
Det är juni och sommar, 16 dagar tills skolavslutning och 22 dagar tills min födelsedag! smileyface :D Sitter och kollar gossip girl nu och är helt fast! snart färdig med den första säsongen och måste ju liksom se fortsättningen.. även om jag sett det typ flera gånger innan, hehe. Är ledig nu i fem dagar vilket är totally wonderful! ska försöka bli färdig med så mycket plugg som möjligt fast jag är så skoltrött. Hade föresten redovisning i bild idag vilket gick super bra! Hela arbetet såg så himla fail ut ett tag men nejdå! Annars tänker jag bara njuta av de här dagarna med mina vänner och låtsas att det är sommarlov!
Fan alla avsnitt på den här skivan tog precis slut.. nu måste jag massa min min röv (som jag fortfarande träningsverk i) fram till tvn! :(

RSS 2.0