Don´t you worry child

 
Hejsan hoppsan! idag är det studiedag och vi har haft en tre timmars tränning nu på morgonen.
Jag är verkligen helt slut i kroppen utan anledning. I söndags var jag på opera, var lite coolt.
Nej vet ni vad nu ska jag ner till stan och köpa mig en julstjärna till mitt lilla rum, kraam

+++++

 
Efter en lång natt utan mycket sömn mår jag inge vidare. Huvudvärk och magont så jag sjukanmälde mig för att få några extra timmars sömn och nu mår jag faktiskt lite bättre. Imorgon har jag ett stort fett kemi prov som jag legat och haft ångest för hela natten. Förhoppningsvis går det bra. Annars har jag haft en ganska lugn helg. Varit och tittad på Odencup och hejat på bettans lag som vann! Pluggat kemi med mina classamates och lite annat.
Nästa helg åker jag hem för att ta det lite lugnt och på söndagkväll ska jag på opera, den ni!
Nej dags att ta tag i livet och plugga och äta innan jag beger mig mot mattelektionen, kram! 

ska du med och flyga

 
 
Trött som bara satan, detta vädret, skolan, årstiden och mitt hår tar kol på mig. Att ta sig upp på morgonen är som att bestiga ett berg. I helgen är jag spelledig så får se vad som hittas på då, helgen efter det är det även hemresehelg så då kommer jag hem, bara så ni vet mamma och pappa. Nej har inte så mycket mer att skriva som är intressant för er att veta, ska sova puss!

Me after 15 minutes of studying


The big big bang

 
Igår var en bra dag även fast jag inte mådde speciellt bra. Lite halv sjuk tror jag. Spenderade hela dagen med Elin, skulle bland annat klippa mig men det gick inte så bra och blev inte av. Vid fem var det match med B-laget, vi spela ganska uselt men vann trots allt. Lyckades gå och bli poäng bäst och slå personligt rekord med 21 eller 22 poäng men helt ärligt tyckte jag inte att jag spela speciellt bra, men kul i alla fall. Sen åt jag middag med dessa snyggingarna och på kvällen vandrade jag och Elin till killarna för filmkväll hoss sebbe. Idag är jag helt ensam då både Elin och Bella spelar. Känns inte rikigt bra då jag blivit sjukt sällskaps sjuk på senaste tiden men får la passa på att få lite plugg gjort! Ha det bra finisar!
 

Fish

 
Hej på er! Var ett bra tag sen men tänkte bara säga att jag lever trots ovädret av plugg som kommit över mig.
Idag och i går har jag pluggat gärnet med massa fina tjejer från klassen vilket har hjälpt mig jättemycket. Tror faktiskt biologi provet gick bra idag till och med. Det är inte ofta jag känner så! Hela helgen spenderades med fina nelson och vi gjorde allt från att sminka killar till att spela match, ha myskväll och dansa rumporna av oss!
 
Matchen med elitlaget var inte jättelyckad, vi förlorade jag fick inte spela och jag tog även med mig fel matchtröja... bra där Klara! Annars rullar livet på, lite krasslig osv med allt kan ej vara perfect!
 
Ha det fint kompisar
 
 
 

RSS 2.0