We're going om a road trip

Heeej kompisar!! Hoppas på att det här inlägget vill komma upp i med att jag skriver från mobilen. Just nu sitter vi på bussen, har åkt i tre timmar och jag var uttråkad efter den första! ( bara så du vet mamma så har jag gjort kemi ✌) glömde min pastasallad hemma... Skräll på den liksom. Så sitter och knaprar i mig jordgubbar och mango nu vilket funkar det med. Tänkte bara göra en liten uppdatering innan vi lämnar Sverige för vet inte om det kommer bli några där ner men annars få ni ha det bra här uppe i Norden och hålla alla tummar och tår ni har! Kramisar


Hej swe

Hej bloggisen, nu är man tillbaka i Falköping igen och första landslagsträningen avklarad. Den gick bra med så nu känns det allt lite bättre än det gjorde i morse! Fram tills tisdag nästa vecka är det eat, sleep, volleyball som gäller! På torsdag åker vi ner till Italien med buss, 24 h buss resa! Och sen börjar turneringen på fredag! Taggaaaaaa


Jag och bellson i somras på flygplatsen på väg ner till italien. Såå slitna efter ett långt läger och jag blev sjuk samma dag som bilden togs, men fan va kul det var ändå!!


Runaway baby

Hej alla glada! Blir så trött på blogg.se appen som krånglar. Förra inlägget skulle kommit upp i torsdags kväll men den kom tydligen upp i går morse. Jaja, är hemma hemma nu som sagt och idag hade vi SM-kval i Falkenberg som vi faktiskt vann!! Hur bra som helst!! Men jag är så trött nu så jag vet inte vart jag ta vägen, blir nog soffan for life!
Ha en bra lördags kväll alla ni där ute som har ork till det!

 

 


Jag är glad ändå

Idag var en riktig piss dag men jag är faktiskt glad ändå! Orkar inte gå och deppa ner mig för jag känner inte för det! Så det så!
Biologi provet gick åt skogen vilket var tråkigt då jag kände att jag pluggat på bra på det våran lärare sagt skulle komma på provet, tror ni det kom då? Haha nej där har vi naturlärare i ett nötskal, så godhjärtade och vill alltid elevernas bästa! Fast nej..
Sen fick jag hoppa in på elitmatchen idag också trots att jag inte tränat på nästan en vecka och den förlorade vi och jag stod på bänken hela matchen, standard.
Men vet ni? Jag fick veta att jag kom med ungdomslandslaget, jag var vårigt klädd i skolan med vita byxor, snart kommer Elin hem så vi kan kolla senaste avsnittet PLL och imon åker jag hem och kommer förhoppningsvis få stanna tills tisdag!!! Så puss på er alla där ute!


Förbred er på bildbomb

 
 
Hellu bloggen, blir så ledsen har försökt lägga upp ett inlägg sammalagt tio gånger nu både innan och efter jag åkte till bryssel med det går verkligen inte. Så får väll göra ett dubbelinlägg nu med allt. Var i alla fall hemma i helgen vilket var jätta skönt, shoppade med mammi firade bästa Sara som blivit 18 och bara hade det allmänt skönt. Hann även med en powerwalk till havet och gud det känns verkligen som vi kommit in i en ny istid.
 
Sen i måndags åkte jag då till bryssel med skolan och kom hem idag runt ett. Har haft det bra även om det varit väldigt jobbigt men det var kul att se staden som förövrigt var väldigt fin. Har ätit som en gris så har säkert gått upp 100 kg men det är det värt. Gud vad gott det va! Sen att de hade chokladbutiker överallt var också något som passade mig väldigt bra, hehe. Om ní undrar så var hela anledningen att vi åkta dit för att kolla på EU parlamentet och lära oss om EU. Det var faktiskt väldigt intressant men vi kunde inte se själva röstsalen då det var någon säkerhetsgrej som gått sönder vilket var lite synd då det var typ det jag såg mest i fram emot.
 
Idag kom vi hem runt ett tiden och jag har varit som en zombie och haft värsta huvudvärken så träna inte utan låg bara sov... inte jätta bra då uttagningen till landslaget är på fredag men jag mådde verkligen skit.
Nu mina vänner ska sova igen och ladda för mogondagens biologiprov, yeey! Godnatt finisar!
 
Sen vill jag bara tacka farmor och farfar som gjorde min vårjacka möjlig! ni är bäst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åhhhh

 
Jag vet att pengar inte gör en lycklig... fast ibland undrar jag allt om det stämmer
nu jävlar ska det sparas!
 
 

Ja du vet vad de brukar säga

Helt seriöst vissa skolarbeten är ju bara så sjukligt tråkiga och ovärda så det finns inte. Hur lätt är det att fokusera på ett tråkig hemsida när man veta att ett avsnitt att girls eller pll bara är några klick bort. Vi hade tester idag också, ska inte säga att det gick dåligt men inte var det bra heller. Finns inte så mycket man kan göra när man inte fått träna ben ordentligt på typ 4 månader. Nej mina vänner nått mer händelserikt har det inte hänt denna afton, tråkigaste inlägget ever hoppas ni får en fin kväll ska försöka plugga lite till nu!


All because of you

Matchfri helg, har varit sjuk och legat inne det mesta men idag mår jag bättre så tänkte försöka vara med på träningen i eftermiddag. I lördags var det 18 årsfirande vilket var super kul fram till att det öö ja inte var det längre helt enkelt. Det var maskerad och man fick bara klä ut sig på saker som började med samma bokstav som sitt egna namn. Var en kissemisse, kändes enklast. Igår mådde jag som sagt piss så låg inne hela dagen. På kvällen sen tittade jag och Nelson på impossible! Hemska film men väldigt bra! Nej nu ska jag ut i det fina vädret ha det bra!

 


Alive

Hej bloggisen! Fått lite klagomål så kände att det var dags igen. Vad har hänt på senaste då? Jo har spelat klart serien och blivit trea i allsvenskan. Blivit uttagen till uttagningen för ungdomslandslaget på påsklovet då vi för övrigt ska till samma ställe som på videon nedanför. Fått nya träningskor och införskaffat ett par palladium som jag lever i. Blivit helt kär i hunkydorys alla blusar också... Va väll det tror jag! Ihelgen är jag spelledig och är bjuden på maskerad så på det ska bli skoj! Nej ska sussa nu natti

 


RSS 2.0