Här kommer ett tråkigt inlägg..




Hejsan bloggen! Ligger i sängen och chillar med lite choklad och
 känner mig sådär allmänt mullig:)

Dagen har bestått av en fotbollsmatch, ett ärende på stan, gäster och så klart VM i Simning.

Ledsen men har inte precis någon blogglust så därför är uppdateringen som den är. Borde igentligen vara ute och springa nu men gjorde mig illa igår på gymmet så tar det lite lugnt och hoppas på en bättre dag imorgon! Ligger lite efter med träningen nu när jag varit borta så mycket så börjar känna mig lite stressad! Måste hinna med två pass innan söndagen är slut och enligt mina sommarträningspapper räknas tydligen inte choklad ätning som ett pass. Synd är ju riktigt bra på det..

Nee, nu ska jag sluta sitta och dampa och sätta igång en film eller ett SATC avsnitt samtidigt som jag messar Sara för att se hur lång tid det tar för henne att förstå att jag driver med henne.. hehe

Ha en bra lördagskväll!


Malmöö

Hemma från två härliga och en lite regnig dag i Malmö med rödbrända kinder,
 härligt folk ochen massa beachvolleyboll.

Här kommer dagarna i bilder:





haha stor jordgubbe!!








Sööt tjej





solstings yoyoo




Mina duktiga vänner som vinner och kommer trea!


Är helt slut nu så tänkte krypa ner i sängen med lite mat och sätta på en film!
Puss o Kram






Sömnproblem

.
Klockan är nu 03.46 och jag sitter här här för kan inte sova! Har varit så någraa nätter då jag helt enkelt inte blivit trött förens vid fem tiden. När jag inte kan sova heller ligger jag och tänker på allt i från himmel och jord och får lite ångest och oroar mig för en massa saker. Har tillexempel insett att jag flyttar om mindre en en månad! Om en månad kommer jag få klara mig själv och kommer inte ha några föräldrar som hela tiden kan hjälpa mig. Fick lite smått panik men det är borta hahaha får se om det kommer flera gånger men jag känner mig helt hundra på att jag valt rätt nu även fast det kommer bli hur jobbigt som helst! Jaja kom hem för några timmar sedan och imorgon är det packa och förbreda för att åka iväg igen för då sticker jag ner till Malmö med min bästis och träffar massa härligt volleybollfolk! Kan ju inte bli mycket bättre :D Nee nu ska jag försöka sova .. eller ja gå ner och ta något att äta och sätta på en till film dåra!


Some kind of magic

Den här låten har gått på replay nu i flera dagar
menas man suttit vid en sjö i solnedgång.
Riktigt fin!

Gone

'Förlåt för ingen uppdateringen alls på senaste tiden men har varit i min farmor och farfars stuga i Hälsingland så thats why!
Nu sitter jag i deras lägenhet i Uppsala och har varit hoss mormor en natt och hälsat på våra kusiner men IMORGON bär det av hem och sedan i väg till MALMÖÖ! Vi hörs i gen när jag kommer hem!
Tiita föresten så söta bilder man kan hitta när man kollar i genom på webbkameran

Drar mot..

.. gymmet! Det här är mitt mål.. nee bara skoja


Glass och kolasås

Godmorgon!
Vaknade precis och sovit i några timmar nu, känner mig lite sliten menmen.
Här är lite härliga bilder från igår som jag lånade från Patricia.
Hade det mysigt i går med film spel och glass!
Nu ska jag äta lite frukost.

Summer night

Kom just hem från en mysigkväll hos Sara med fina tjejer!
Solen började gå upp när jag och Patricia cyklade hem och nu är det snart soluppgång!
Härligt med sommar, god natt på er!

Trött Tjej

Vaknade för ett tag sen efter en elva timmars lång sömn.
Känner mig ända lite hängig och trött för sov lite oroligt i natt.
.
Idag är det i alla fall först och främst träning på schemat i med att det inte blev något igår. Funderar på att dra ner till gymmet och köra dubblapass men det är inte en sån dag riktigt.. Blir nog lite hemmaträning istället och gymmet imon.. eller ähh jag vet inte!
Ikväll ska jag hem till Sara i alla fall för en tjej mys kväll :)

Uppe med tuppen!

Har inte varit upp så här tidigt på hela sommarlovet!
Vaknade för en halv timme sedan av att det var något som luktade så jävla äkligt!
Musse hade då legat lite konstigt i natt vid mitt ansikte med röven mot mig så jag flyttade på honom och vände mig men det stank fortfarande! Då var det hela min arm som han hade legat och gnidit sig mot med röven och sidan av kudden som stank så jävla mycket! Åh och då förstog jag varför han har mått så dåligt de senaste dagarna, han har mask i magen! Åhhh är så jävla äcklad nu känner lukten fast jag tvättat mig! Men gav honom avmaskningsmedicin precis så nu kommer han bli bättre i alla fall! NE fyy nu ska byta lakan och sedan hoppa in i duschen och skrubba sönder min arm till den blöder!
Ha en trevlig frukost! :D

Harry Potter and the deathly hollows 2

.
.

Hej på er!

Jag kom precis hem efter att ha sett den sista Harry Potter filmen.
Den var riktigt bra men jag kan inte fatta att de är slut nu. Min mamma började läsa böckerna för mig när jag var ungefär 5-6 år och efter det har jag läst alla böckerna och sett alla filmerna men nu är det slut!
Jag var i alla fall jättenöjd med den och jag fick rysningar flera gånger och fick även tårar i ögonen nårgra gånger.
Men min pappa och brorsa som inte läst böckerna tyckte inte om den lika mycket så det kanske beror på om man läst dem eller inte! Nee nu ska jag och min brorsa kolla börja kolla från början! PEACE










Wanted

Heej, jag vill fortfarande ha dig!

Kom just från...

..gymmet! Jag och brorsan sitter och äter lunch nu
och snart drar jag ner mot staden!

1.10

Har äntligen orkat börja fixa med designen på bloggen!
Fy fan det är inte lätt och jävligt jobbigt!
Haha det här ser väldigt Fail ut jag vet .. Förstår inte varför det inte blir som jag vill
och just nu orkar jag inte bry mig! menmen det är i allafall en början! Nu är jag trött och tänker
gå och lägga mig! Imon är det upp och till gymmet som gäller innan jag sticker
till stan för att hämta mina linser!

Yummie

Duktig tjej har man varit idag!
Bakat och tränat. Nybakade bullar, ett glas mjölk och
en bra film så kan det ju inte bli mycket bättre! Puss Godnatt!

Båstad

Gårdagen spenderades i Båstad, det ver väldigt chill med Sol, mat och tennis.
Även fast tävlingarna hade en uppehållsdag så satt vi och kollade på träningarna.
Kvällen var inte lika lyckad kan ju bara såga att Madison inte är något för oss och
inte heller en 4 timmar lång promenad hem till Paula på natten morgonen.
Nu ska jag äta grillat med min familj!

11.24

God morgon på er! Vakna precis och har nu ringt Sara och idag blir det Båstad och sen får vi se vad som händer ikväll! Ha en bra dag för nu måste jag skynda mig lite!

Det växer chilli på våran balkong

Här har ni lite fina mobilbilder från de senate dagarna. Min blogg är så tråkig nu så jag har lust att spy på den!
Är lite nere nu för imon var det lite roligheter inplanerat men det verkar inte som det kommer bli av nu och det är jävligt tråkigt då jag har sett fram emot det ett tag nu! Menmen imon kommer Sara hit i alla fall så att vi kan börja fixa och planera för Malmö! Nu ska jag nog gå och lägga mig! Puss på er!

Ondska

Var nere hos optikern innan i dag så nu är allt fixat så på onsdag kommer jag både ha mina glasögon och linser.. KUUUL!
Förövrigt såg jag precis färdigt Ondskan, hemsk film! Jag hatar verkligen orättvisor blir så sjukt förbannad! Minns när jag var liten och såg den här filmen för första gången och jag kunde inte se på den för jag blev så arg. Men idag såg jag den igen och det hemska är att nu känner jag inte likadant för idag finns det så mycket annat så man har liksom vant sig!
Aja nog om det nu tänkte jag gå ut en promenad innan jag lägger mig med en till film kanske, det är ju sommarlooooov!

Morning!

Ganska trött idag och känner mig bara allmänt seg! Det är torsdag och imon skulle jag och Sara igentligen stuckit bort till Paula och vi skulle dra till Båstad och haft en rolig utekväll men så blir det inte utan det får vänta tills på Söndag! Men det gör mig bara mer sugen! På fredag ska jag i stället kolla tennis nu.
Idag har jag lite saker som måste fixas när jag bara orkar måste bland annat ner på stan för har lite att göra! hörs sen!

6 JULI

Haft ganska fullt upp idag! Vaknade vi 11 och stack till tylöbäck var där i nårra timmar sen hem iväg och spela lite beach, hem och sen iväg till gymmet, ganska trött nu!
.
Var i alla fall en riktigt härlig dag! Jag älskar Halmstad så himla mycket den här tiden på året och Tylösand är ju bara bäst! Nu ska det bli jävligt skönt att hoppa in i duschen!

No inspiration

Datorn har varit lite fucked up på senaste och jag har inte heller haft någon riktigt lust att skriva, dessutom håller bloggen på att krångla hela tiden. Will get back to you till helgen eller kanske inom ännu kortare tid när jag känner för det! Puss på er så länge!

4 Juli - new in

.
Seeg och go dag har det varit idag! Låg i sängen till ungefär ett då jag tillslut insåg att det var dags att gå upp. Hade tänkt dra till stranden idag men när jag vakna vid nio insåg jag att det iiinte skulle hända! Istället har jag gjort ett ärende på stan och gick snabbt in på hm och hitta den här söta saken! Nu tänkte jag sätta mig och titta på en förmodligen riktig B film om en tjej som föds med ett gris tryne , hahah och äta goodis!
.

LIV

Bara för att alla andra förutom jag verkar ha ett liv idag sitter jag ensam på min altan och steeker men det är så varmt att jag måste hälla vatten på mig sjäälv hela tiden och det är jobbigt!
.
Men nuu ska jag äte jordgubbar och då är livet rätt gött ändåååå!

MOTHERLOVER

Hej på er jag är tillbaka! Nee men jag har bara inte haft lust att blogga när jag haft mina vänner här! I förmiddags var jag nere på brottet med Sara för att kolla Sim SM och sen drog vi ner lite på stan också.
,
Här ha ni en liten bild på vad jag hittade i förrgår, hittade jättemycket fint men är lite snål för ska spara mina pengar så det var detta som fick följa med hem!
.
Nu ska jag ner igen och kolla på finalerna så måste skynda mig lite! Kram

RSS 2.0