20.19

 
Hej på er. Jag hoppas ni haft en bra helg för det har jag. 
 I lördags var det match borta mot Svedala som vi tyvärr förlora. Menmen. Vi spelade ändå helt okej och det var riktigt jämt i två set så lite tråkigt att vi inte kunde pressa dem mer.
Efter matchen blev det utgång när vi kom hem vilket var kuuuul.
Idag har jag varit i göteborg med Thea för att leta balklänning... gick inget vidare då alla de finare affärerna var stängda. Hitta hem lite annat så var ändå mys. Nu ligger jag helt dööd i soffan så funderar på att gå lägga mig redan nu, fred ut.

Varning för personligt inlägg

I med att det var otroligt länge sedan jag bloggade kände jag att jag kunde köra fyra snabba om vad jag hållt på med det här halvåret! 
 
1. För att börja med det tråkiga först var det förra halvåret något av de jobbigaste jag har varit med om. Det var väldigt mycket som gick emot mig på en och samma gång vilket gjorde att jag i princip var nere hela tiden. Volleybollen var absolut största boven i det hela men det var så mycket mer som gjorde att det stora hela blev för mycket. Tråkigt men sånt är livet och nu mår jag så himla mycket bättre! 
 
2. La in en extra växel i träningen och började verkligen ge allt. Mest för min egen skull men även för att visa andra och det har gett resultat som jag är väldigt glad över även om jag vill mer! Dock blev förra halvåret nog även det onyttigaste i mitt liv haha, men behövde det verkligen... 
 
3. Jag gjorde även en liten investering och köpte mig ett par primeboots, velat ha så himla länge så kände att det var dags. Var även modell för Make up Store under Julgalan vilket var en väldigt speciell men rolig upplevelse.
 
4. Hade en super bra lov med resa till både London och gran Canaria med familjen som var den största energiboosten ever. 
 
Så det var nog det jag ville ta upp... Nu kan jag börja blogga som vanligt igen. Kramis
 




Lite dåliga mobilbilder som vanligt, nu ska ska släpa mig ur sängen och dra til träning

HOLA

Hej kära vänner! Det här inlägget skriver jag till Bettan och Anna bara för att jag är så himla snäll och det är dags att börja bloggen igen. Jag sitter just nu på biotekniken och jag är så smart så jag kan redan allt... Sådetså. Vi hörs snart så kan jag blogga om nått roligare puss och kram



RSS 2.0