Hey my name is... Whatever you call me

 


Hey mitt liv är roligt

 
Just nu sitter jag hemmahemma i Halmstad medan alla andra på denna planet befinner sig i Katrineholm och spelar U21 sm. Det suger ganska hårt måste jag säga men vad ska man göra när man stukar foten sista träningen innan!!! Klant. Ne usch det känns verkligen jätte tråkigt!
Men men, det är fint väder här i Halmstad alla fall och jag får en lugn helg med lite uppladdning för helvetet som kommer i skolan snart. Kram på er alla som inte är i Katrineholm och spelar, ni får ingen mohahahah
 
 
 
:'(
 
 
 
 
 

AJM ALIVE

Hej Kompisar!
Vad har hänt på senast då? Förra veckan åkte jag, Nellie, David, Marie och Becka på en roadtripp till Falkenberg för att titta på den fjärde SM-finalen som H/H Vann!!! Vilket alltså betydde sm guld! Så himla kul!
 
I Helgen var jag så lat så det fanns inte, bara låg och dog typ. I lördags försökte alla fall jag, Elin och Marie på en liten utgång och åkte till Skövde. Hahaha det var nog den mest failade kvällen jag varit med om, men man lär sig av sina misstag i alla fall.
Just nu ligger jag och pluggar lite Kemi och jag har faktiskt fått något gjort. Usch hatar verkligen Kemi. Nej kompisar nu ska jag fortsätta. I Helgen är det u21 sm också! bara så ni vet :))
Puss o kramis
 

.


You pull on my heartstrings

 

Hej bloggisen! Ledsen för lite dålig uppdatering men har inte varit en jätte rolig vecka att skriva om ändå!

Hur som helst hade jag och Thea världens fetto kväll igår och och åt så mycket skit då våra festplaner gick åt skogen. Idag är jag ensam i min lägenhet så känns nästan lite kusligt men det är lika bra för måste verkligen plugga.
Imorgon ska jag vare dommare på u17 sm där min lillebror spelar och förhoppningsvis kommer jag kunna följa med dem hem och titta på den sista finalen! Nu ska jag ta en springtur, faktiskt.. Hehe
Kram på er! ❤


Min lilla helg

Tjo bloggisen! Igår åkte jag in till Göteborg där jag träffade mami. Vi hade en hel dag i Göteborg och vi båda hittade jätte mycket fint! Lite kul för vi brukar aldrig ha shopping flyt i den staden och igår gick det också trögt så vi var nära på att ge upp men efter en lunch och en fika hittade vi allt vi letat efter!
På kvällen följde jag med hem och idag har vi tittat på den första finalen mellan Hylte och Falkenberg som tyvärr Falkenberg vann... Menmen jämn match var det i alla fall!
hoppas ni alla haft en bra helg nu ska jag sussa, puss


ITALIA

Hej kompisar, jag har inte orkat uppdatera sen vi kom hem i tisdags kväll för har varit som en zombie! Turneringen gick sådär, vi var väldigt lama och hade inte mycket energi så det var inte jätte kul att spela. Killarna gick det bra för i alla fall, de tog sig hela vägen till final mot jättarna i Ryssland (längsta snubben var 2,20, reeespekt!!). Vi slutade på en sjunde plats. Men hela turneringen var häftig och det var kul att möta klubblag från USA och italien! Nu måste jag gå för jag orkar inte skriva mer, peeeace


RSS 2.0