apartment

 
 
 
 
 
 

Här ser ni lite bilder som jag snabbt tog på mitt rum och vårat vardagsrum. Helt sjukt hur bra jag redan trivs här, kan inte fatta hur jag orkat bo i korridor i två år nu. Tycker vi har fått det väldigt fint faktiskt så är supernöjd!
Ska sätta upp lite foton ovanför min säng i mitt rum tror jag sen är jag helt klar. Synd att vi bara ska bo här i ett år men bättre sent än aldrig.
Första veckan är avklarad och har varit as kul. Haft grillkväll med alla rigare, natt badat med mina 95-tjejer mm. Ikväll ska vi ut igen och se De Vet Du som är i stan. Får passa på när vi har lediga helger för sen är det dags att skärpa sig. Träningarna har gått varit riktigt bra hittills så jag hoppas detta blir en bra säsong och sista år jämfört med förra året. Nu ska jag börja på min första inlämningsuppgift som vi redan fått, yeeeey. hare fint
 

Heeeey brother

 
Braaa grejer

Början på slutet av något riktigt bra!

Heellu bloggen! Har haft ganska fullt upp de första dagarna här i Falköping. Kom Tillbaka med Jessica i lördags eftermiddag och efter det börja vi 95 tjejer och killar som kommit fixa oss för kvällen. Vi var på en 18- årsfest mitt ute i ingenstans och det blev en väldigt lyckat kväll!
I söndags hängde jag med Thea hela dagen. Elin kom också tillbaka så vi fixade klart allt i lägenheten och hade myskväll. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är att ha egen lägenhet och vardagsrum framförallt!! Det blev väldigt fint tycker jag! Kan visa lite bilder senare.
Igår var det första träningen som gick sådär men kändes ändå helt okej  och var faktiskt kul. Har inte varit speciellt taggad på att komma tillbaka till volleybollen om jag ska vara ärlig men hoppas på att det kommer bli en kul säsong nu! Inatt hälsade vi även de nya RIG eleverna lite extra välkomna så är ganska slut nu.
Neej nu ska jag äta lite innan träningen, Fred ut!
 

Bilder från i lördags på mina fina tjejer!
 
 

On the first page of our story

 
 
 
 
 

 
 
Hej mina vänner!
Klockan är nu en minut över tolv vilket innebär att det är ett dygn närmare skolstart.
Min ångest som kom över mig när Thea berättade för mig att det bara var en vecka kvar är nästan bort nu. Jag hade nämlingen gått runt och trott att det var två.. haha ville väl inte inse faktum.
Kollade igenom lite bilder från två år sedan, bara några dagar innan jag skulle börja mitt första år. Kan inte förstå att vi ska va äldst nu. Kom ihåg hur kul allting var ibörjan. Allt var så nytt och spännade. På ett sätt känns det som att jag är på samma ruta som då, men samtigt så sjukt långt ifrån. Hade nästan velat börja igen.. men samtidigt inte för hur kul det än var så var det sjukt jobbigt också. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka och vata var man har allt och alla. Det är ju trots allt sista året vilket många säger är det roligaste men studentfester och massa annat hit och dit! 
 
Förörigt har min sommar varit väldigt bra! Allt har varit toppen, ah beligen var väl inte det bästa, men förövrigt. Synd nu i efterhand att jag inte uppdaterat under sommaren men men. Har verkligen inte känt för det och då är det lika bra att skita i det. Den lilla detaljen med körkort blev aldrig riktigt av men what´s the rush egentligen, behöver det inte förens jag slutar gymnasiet ändå men förhoppningsvis är det mitt snart.
 
Nej dags att sova, måsta ju komma in i rutiner igen, kramizar
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0