Be true to who you are


Tjoo baloo

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Halmstad då jag gjorde ett litet impulsbeslut i torsdags och åkte hem.
Ganska så väldigt skönt ja! Igår var jag och fikade med mina kära vänner på stan och sedan var jag hemma och hade en myskväll med min lilla familj. 
 
Har precis haft min första riktiga sovmorgon på vad är det, tre veckor? och den var välbehövlig!
Nu ska jag få lite plugg gjort innan jag tar en sväng på stan med Sara. Ikväll få vi se vad som händer.
Kraam kraam!
 
 

Fine

 
Har inte så mycket mer att säga egentligen, ibland så bara brister det.
Allt som känns jobbigt bara attackerar en som små surrande bin och hela huvudet vill bara explodera.
Allt blir helt mörkt, kolsvart för ett tag och du kan varken andas eller se. Sedan börjar ljuset sakta sippra fram igen. Som när du vaknar till de första solsträlarna på vären.
 
Jag har väldens bästa föräldrar som alltid hjälper mig och världens finsate vänner som vara är bäst på alla sätt, speciellt när det kommer med choklad, hehe
 
Nu är jag heeelt slut so over and out för ikväll!
Ta hand om er!
 
 
 

Cold monday

 
Ja då var helgen över och det var måndag igen, Jag och bella hade ingen träning idag då
vi spelat hela helgen som vi drog ner till ett café i stan och satte oss och plugga, så skönt att vara en normal tonåring ibland! Mysigt som bara den var det och ute var det kallt och blåste.
 
Helgen i lindesberg gick bra, vi kom till final men förlorade tyvärr den. Jag fick spela tre sett samanlagt vilket jag tycket var helt lagom, har aldrig spelat elit innan så det var kul. Gick ganska bra med ett undantag så jag är nöjd ändå. Känns ganska mycket bättre än förra helgen ja! Har även kännt att gnistan för volleybollen varit en aning låg så hoppas den kommer tillbaka nu! Helgen var i alla fall kul!
 
Nej nu ska jag tända lite ljus, plugga lite mer och sen gosa ner mig i sängen, peeacce out!
 
 
 
 
 
 

We will all laugh at gilded butterflies

 
Ja ni en till vecka har gått, förre helgen var det knallecupen som var lite känslomässigt jobbig.
Veckan har i övrigt flutit på hyssat bra, hade bland annat orientering idag vilket var det värsta jag varit med om förra året men idag gick det faktiskt väldigt bra så känner att mitt A i idrott bara blir mer säkert, skönt
Idag på träningen fick jag även veta att jag ska få följa med elitlaget i helgen så just nu håller jag på packa och greja för kommer vara borta hela helgen. Är lite nervös men för min del kan det bara på bättre än vad det gjorde förra helgen. Nej nu ska jag sova ha det fint! kram
 
Bilden är från matchen mot Holland i somras, den vinsten var obeskrivlig!

Bästa serien

 
 
Ja det här är verkligen vad som gör att jag har något att se fram emot på dagarna. Så himla bra. Igår var det en ganska kaos dag, inte för mig men min kära vän, men idag är allt bättre så då mår jag bättre. I helgen kommer både lördag och söndag gå till att spela knallecupen. Tror det kan bli riktigt kul faktiskt och sen får jag träffa min familj också.
Nej nu ska jag sova puss o kram på er!
 
 
 

Förändring på g



Yes igår färgade lilla jag håret, orkade inte ´med min utväxt längre som färgade ombre och lät det ljus vara kvar i längderna som ni ser på bilderna. Kan visa en bild på resultatet senare är själv super nöjd.
 
Nej nu ska jag fortsätta med kemi, kraam

I will come back for you some day


 

 Hej på er, efter en väldigt oplanerad kväll igår blev det varken hemmakväll eller fest. Jag och Bells vandrade runt och gjorde vad vi kände för. Var över hos killarna gick till donken och tillslut blev det skräckfilm hos axel, trevlig kväll faktiskt! Idag var det istället planerat att bli festligheter men vi känner inte riktigt för det då det blev ganska så väldigt sent igår så det blir en hemmakväll. Spelar faktiskt inte så stor roll vad man gör när man har en så fin vän.
 
Idag har jag städat, tvättat, pluggat gjort lite ärenden mm. Ska bli klar med mitt svenska arbete nu så har inte riktigt tid att skriva mer, men imorgon blir det i alla fall bio i göteborg!
Ha en fin lördagskväll alla! kraam
 
 
 

you don't know how strong you are, until being strong is the only choice you have


 
 
 
 

 
Känslan av att inte behöva på upp vid sju känns så himla bra när man är van vid att börja 8 och 9 varje dag!
Har nu på mogonen suttit och ätit frukost i lugn och ro och gjort min engelska läxa. Igår hade vi 95or den först träningen som var den ända acceptabela sen vi började efter sommaren och det var så himla kul! Känns som att alla förstod vad jag och elin menade och mötet igår med alla 95orna gick bara super bra så hoppas verkligen att vi kan hålla idet här nu för jag tror att det kommer bli så mycket roligare då! Hur som helst rullar livet på nu, i Helgen ska jag och bella förmodligen på festligheter i Skövde på den tredje musketören ker hem. Plugg och Spa dag ska vi också ha och jag ska tona mitt hår, ha det fint puss
 
 
 

RSS 2.0